Згідно Закону України 3651-д орган місцевого самоврядування «Тимонівська сільська рада» (код ЄДРПОУ: 04337736) був реорганізований і увійшов до складу Троїцької громади

Для можливості відновлення сайту дзвоніть за телефонами: (0432) 55-43-70 - Метастудія (Вінниця)
Vlada.ua - розробка веб-сайтів для органів місцевого самоврядування

Реалізовано проекти

Проекти - переможці обласного конкурсу проектів місцевого розвитку в 2017 році Тимонівської сільської ради

Троїцького району Луганської області.

 

            Вирішити проблему відтоку молоді із сіл, стимулювати її до активної участі в розбудові та розвитку громади, знизити соціальну напругу в селах допомогли проекти Тимонівської сільської ради «Нове будівництво. Впровадження вуличного освітлення за інноваційними технологіями в с.Тимонове, с.Малоолександрівка Тимонівської сільської ради» та «Створення інформаційного центру для місцевого та регіонального розвитку сучасної громади за допомогою інноваційних технологій»,  які  стали переможцями обласного конкурсу проектів місцевого розвитку в 2017 році. Подаючи проекти на обласний конкурс, сільською радою ставилися амбітні завдання з активізації громади до участі у вирішенні проблем сіл шляхом відродження та зміцнення таких невід’ємних складових суспільного життя як культура та освітлення. 

            Завдяки  проекту «Нове будівництво. Впровадження вуличного освітлення за інноваційними технологіями в с.Тимонове, с.Малоолександрівка Тимонівської сільської ради» було встановлено 12 стовпів. Реалізація  цього проекту дає можливість освітити проїжджу частину по обласній головній трасі, яка проходить через села Тимонове, Малоолександрівка,  Михайлівка,  Красногригорівка  по яких курсує громадський транспорт, вирішення проблеми освітлення вулиці в нічний час у селах через об'єднання зусиль і ресурсів влади та громади, зменшення соціальної напруги і покращення криміногенної ситуації завдяки зниженню кількості крадіжок, дорожньо-транспортних пригод, хуліганських проявів та інших правопорушень і злочинів.

            Для реалізації даного проекту загальна сума – 389778 грн. Частка фінансування з обласного  бюджету  у – 200000  грн.. з місцевого бюджету – 150000 грн., громадська організація  – 39778 грн.

 

            Другий проект «Створення інформаційного центру для місцевого та регіонального розвитку сучасної громади за допомогою інноваційних технологій» дає можливість інформаційному  центру мати значний  вплив на створення сприятливих умов для комплексного вирішення  існуючих проблем за допомогою сучасного підходу та  удосконалить  можливості отримання послуг  для населення, підвищувати   рівень  зайнятості. Дає  сприятливі умови для розвитку Тимонівської сільської громади у сфері її діяльності.

 

            Загальна вартість проекту складає – 199945 грн. Частка фінансування з обласного бюджету у 99989 грн., з місцевого бюджету – 79911 грн., громадська організація, підприємства, підприємці – 20045 грн.

« повернутися до списку новин


Розробка веб-сайтів для органів місцевого самоврядування
Пропонуємо веб-платформи по створенню власного веб-сайту державним органам влади, органам місцевого самоврядування та державним установам
Gromada.org.ua, Rda.org.ua, Rayrada.org.ua, School.org.ua, Osv.org.ua

Логін: *

Пароль: *