Згідно Закону України 3651-д орган місцевого самоврядування «Тимонівська сільська рада» (код ЄДРПОУ: 04337736) був реорганізований і увійшов до складу Троїцької громади

Для можливості відновлення сайту дзвоніть за телефонами: (0432) 55-43-70 - Метастудія (Вінниця)
Vlada.ua - розробка веб-сайтів для органів місцевого самоврядування

Новини та оголошення Тимонівської сільської ради

Східне міжрегіональне управління Міністерства юстиції (м.Харків) інформує

Як отримати виписку та установчі документи громадському формуванню зі статусом юридичної особи з Єдиного державного реєстру юридичних, фізичних осіб –підприємців та громадських формувань після проведеної реєстраційної дії

 

Діюче програмне забезпечення порталу електронних сервісів Єдиного державного реєстру юридичних осіб, фізичних осіб – підприємців та громадських формувань (далі – ЄДР) надає можливість юридичній особі отримати виписку та установчі документи (у разі державної реєстрації створення юридичної особи або державної реєстрації змін до установчих документів юридичної особи) за результатами проведеної реєстраційної дії.

Так, отримати виписку і установчі документи юридичній особі можна або скориставшись прямим посиланням https://usr.minjust.gov.ua/content/get-documents (варіант 1) або Онлайн будинком юстиції за посиланням https://online.minjust.gov.ua (варіант 2).

Звертаємо увагу, що у першому та другому варіанті необхідно мати код доступу до результатів надання адміністративної послуги кількістю від 6 до 12 символів (далі – Код доступу), який генерується в автоматичному режимі та розміщується поруч з реєстраційним номером справи на описі документів, один примірник якого залишається у заявника після подачі документів.

У першому варіанті, скориставшись посиланням https://usr.minjust.gov.ua/content/get-documents, необхідно обрати на відкритій веб-сторінці поле "Результат надання адміністративних послуг", у графі "Код доступу*" ввести Код доступу з опису документів і далі натиснути "Перевірити".

У другому варіанті, скориставшись Онлайн будинком юстиції за посиланням https://online.minjust.gov.ua, необхідно перейти до розділу "ІНФОРМАЦІЯ З РЕЄСТРІВ", обрати "ОРГАНІЗАЦІЇ, ОБ’ЄДНАННЯ, ФОРМУВАННЯ" і у переліку реєстрів вибрати "Єдиний державний реєстр юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань". Далі, на відкритій веб-сторінці, обрати поле "Результат надання адміністративних послуг", у графі "Код доступу*" ввести Код доступу з опису документів і далі натиснути "Перевірити".

В обох варіантах, після проведення всіх вищезазначених дій, необхідно пройти спеціальний тест системи reCAPTCHA і далі з'являться відомості про результат надання адміністративної послуги, інформація про найменування юридичної особи, проведену реєстраційну дію, дату дії, а також документи, які можна завантажити – виписку та у разі державної реєстрації створення або державної реєстрації змін до установчих документів, також, установчий документ юридичної особи.

Для завантаження документів, необхідно натиснути на "Завантажити документ".

Звертаємо увагу, що завантажені файли можуть містити в собі декілька сторінок установчого документу юридичної особи.

Контактні номери телефонів відділу державної реєстрації друкованих засобів масової інформації та громадських формувань у Луганській області Управління державної реєстрації Східного міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м. Харків) - 0645242216, 0953624202.

 

Східне міжрегіональне управління Міністерства юстиції (м. Харків)

Як можна подати документи для державної реєстрації громадських

формувань у період карантину та отримати консультацію.

Онлайн послуги Міністерства юстиції України

 

Східне міжрегіональне управління Міністерства юстиції (м. Харків), з метою зниження ризиків інфікування гострою респіраторною інфекцією COVID-19, як громадян так і працівників Східного міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м. Харків) нагадує, що громадські формування можуть подати документи для державної реєстрації не лише звернувшись особисто до суб'єкта державної реєстрації або центру надання адміністративних послуг, а і надіслати поштою, що значно зменшує ризик інфікування та захворювання.

Документи для проведення державної реєстрації громадських формувань у Луганській області необхідно надсилати за адресою – 93400, Луганська область, м. Сєвєродонецьк, вул. Єгорова, буд.22.

Звертаємо увагу, що у разі надсилання документів поштовим відправленням, підпис заявника на відповідній формі заяви засвідчується нотаріально!

Окрім того, стануть у нагоді послуги Онлайн будинку юстиції, за посиланням https://online.minjust.gov.ua, за допомогою якого можна перевірити тотожність найменування громадської організації, новоствореній громадській організації зі статусом юридичної особи подати документи для проведення попередньої правової експертизи документів, а також подати документи онлайн для державної реєстрації створення громадської організації зі статусом юридичної особи.

Звертаємо увагу, що у разі користування послугами Онлайн будинку юстиції та подачі документів для державної реєстрації громадської організації зі статусом юридичної особи, засновникам громадської організації необхідно мати електронний цифровий підпис!

Якщо є необхідність в отриманні консультації з питань державної реєстрації громадських формувань пропонуємо скористатися онлайн чатом з питань державної реєстрації громадських формувань за посиланням https://kharkivobljust.gov.ua/online-chat-gf/ або звернутись по телефонам 0645242216, 0953624202.

Скориставшись одним з наведених вище способів подачі документів для державної реєстрації або способів отримання консультації можна знизити ризики захворювання та розповсюдження інфекції!

У разі крайньої потреби візиту, просимо максимально дотримуватися санітарно-епідеміологічних правил, встановлених та впроваджених МОЗ України на період карантину.     БЕРЕЖІТЬ СЕБЕ!!

Східне міжрегіональне управління Міністерства юстиції (м. Харків)

________________________________________________________________________________

 

Строки державної реєстрації громадських формувань

         Східне міжрегіональне управління Міністерства юстиції (м. Харків) нагадує, що  законом України "Про державну реєстрацію юридичних осіб, фізичних осіб - підприємців та громадських формувань" встановлено строки розгляду документів, які подаються для державної реєстрації, зокрема, громадських формувань. Строком є певний період у часі, зі спливом якого пов'язана дія чи подія, яка має юридичне значення. Строк визначається роками, місяцями, тижнями, днями або годинами.

         Розгляд документів, поданих для державної реєстрації та проведення інших реєстраційних дій, у сфері державної реєстрації громадських формувань здійснюється у такі строки:

         щодо творчої спілки, місцевого осередку творчої спілки - не пізніше 30 робочих днів з дати подання документів для державної реєстрації;

         щодо постійно діючого третейського суду - не пізніше 15 робочих днів з дати подання документів для державної реєстрації;

         щодо структурного утворення політичної партії - не пізніше 10 робочих днів з дати подання документів для державної реєстрації;

         щодо первинного осередку політичної партії - протягом одного робочого дня з дати подання документів для державної реєстрації;

         щодо професійної спілки, її організації або об’єднання, організації роботодавців, її об’єднання – не пізніше 15 робочих днів з дати подання документів для державної реєстрації;

         щодо громадського об’єднання, місцевого осередку громадського об’єднання із статусом юридичної особи - не пізніше трьох робочих днів з дати подання документів для державної реєстрації;

         щодо громадського об’єднання, що не має статусу юридичної особи - не пізніше трьох робочих днів з дати подання документів для державної реєстрації.

         Строк розгляду документів щодо творчої спілки, місцевого осередку творчої спілки, професійної спілки, її організації або об’єднання, організації роботодавців, її об’єднання, громадського об’єднання, місцевого осередку громадського об’єднання із статусом юридичної особи, може бути продовжений суб’єктом державної реєстрації за необхідності, але не більше ніж на 15 робочих днів.

         Також, державна реєстрація може проводитися у скорочені строки відповідно  до Постанови Кабінету Міністрів України від 25 грудня 2015 р. № 1133 "Про надання послуг у сфері державної реєстрації юридичних осіб, фізичних осіб - підприємців та громадських формувань у скорочені строки" (зі змінами).

         Державна реєстрація у скорочені строки проводитися виключно за бажанням заявника, у разі внесення ним додатково до адміністративного збору плати за проведення державної реєстрації змін до відомостей, що містяться в Єдиному державному реєстрі юридичних осіб, фізичних осіб - підприємців та громадських формувань у скорочені строки.

Подати документи та отримати консультацію з питань державної реєстрації громадських формувань можна звернувшись до відділу державної реєстрації друкованих засобів масової інформації та громадських формувань у Луганській області Управління державної реєстрації Східного міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м. Харків) за адресою – Луганська область, м. Сєвєродонецьк, вул. Єгорова, буд. 22 або отримати консультацію за телефонами - 0953624202, 0645242216

 

 

Послуги Он-лайн будинку юстиції для громадських організацій

            Міністерством юстиції України запроваджено та забезпечено функціонування вже на протязі декількох років зручного онлайн сервісу, який дає можливість за наявності доступу до мережі Інтернет, скористатися деяким послугами Міністерства юстиції України.

            Зокрема, для громадських організацій забезпечено можливість подання документів для державної реєстрації створення громадської організації та попереднього правового аналізу документів на реєстрацію громадської організації.

            При подачі документів реалізована можливість завантаження документів-зразків після коректного заповнення яких, їх можна подати для державної реєстрації створення громадської організації як онлайн, через Он-лайн будинок юстиції, так і звернувшись до відповідного суб'єкта державної реєстрації.

            Звертаємо увагу, що для подачі документів для державної реєстрації створення громадської організації засновникам необхідно мати електронний цифровий підпис.

            Для подачі документів для попереднього правового аналізу документів на реєстрацію громадської організації наявність електронного цифрового підпису необов'язкова, потрібна лише реєстрація на порталі Он-лайн будинку юстиції.

            Також, стануть в нагоді особам, які створили громадську організацію та бажають подати документи, доступ через Он-лайн будинок юстиції до Єдиного державного реєстру юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань та Реєстру громадських об’єднань, в яких можна перевірити тотожність найменування новоствореної громадської організації, оскільки законодавством встановлено, що не може бути зареєстроване громадське об'єднання найменування якого тотожне вже зареєстрованому громадському об'єднанню.

            Скористатися Он-лайн будинком юстиції можна перейшовши за посилання у мережі Інтернет - https://online.minjust.gov.ua.

            Нагадуємо, що отримати консультацію з питань державної реєстрації громадських формувань можна звернувшись до відділу державної реєстрації друкованих засобів масової інформації та громадських формувань у Луганській області Управління державної реєстрації Східного міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м. Харків) за адресою – Луганська область, м. Сєвєродонецьк, вул. Єгорова, буд. 22 або отримати консультацію за телефонами - 0953624202, 0645242216.

 

Східне міжрегіональне управління Міністерства юстиції (м.Харків)

______________________________________________________________________

 

 

До уваги структурних утворень політичних партій!

 

         У  зв'язку з призначенням Верховної Радою України чергових виборів депутатів місцевих рад та сільських, селищних, міських голів на неділю 25 жовтня 2020 року, Східне міжрегіональне управління Міністерства юстиції (м. Харків) нагадує, що політична партія (організації політичної партії) є суб'єктами виборчого процесу відповідних виборів.

         Звертаємо увагу, що територіальними органами Міністерства юстиції України, не пізніш як за тридцять п’ять днів до дня голосування передаються на паперових носіях та в електронному вигляді до Центральної виборчої комісії (далі – ЦВК) та відповідних територіальних виборчих комісій відомості щодо зареєстрованих місцевих організацій політичних партій із зазначенням керівників, а в разі зміни керівників місцевих організацій політичних партій - невідкладно інформує про це ЦВК та відповідні територіальні виборчі комісії.

         Суб'єктом державної реєстрації громадських формувань, у тому числі структурних утворень політичних партій, місцезнаходженням яких є населені пункти Луганської області, є Східне міжрегіональне управління Міністерства юстиції (м. Харків) через відділ державної реєстрації друкованих засобів масової інформації та громадських формувань у Луганській області Управління державної реєстрації Східного міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м. Харків).

         У зв'язку з вищенаведеним нагадуємо, що у разі необхідності проведення державної реєстрації структурних утворень політичних партій у Луганській області необхідно звертатися до Відділу.

         Документи структурним утворенням політичних партій зі статусом юридичної особи можна подати як до Відділу так і до Центрів надання адміністративних послуг у Луганській області, з переліком яких можна ознайомитись за посиланням https://kharkivobljust.gov.ua/cat_ndd/derzhavna-reiestratsiia-drukovanykh-zasobiv-masovoi-informatsii-ta-hromadskykh-formuvan/.

         Документи структурним утворенням політичних партій, що не мають статусу юридичної особи можна подати до Відділу.

         Також, нагадуємо про перелік документів, які подаються для державної реєстрації змін до відомостей про структурні утворення політичних партій.

         Для державної реєстрації змін до відомостей про структурне утворення політичної партії зі статусом юридичної особи подаються наступні документи:

         заява про державну реєстрацію змін до відомостей про юридичну особу, що містяться в Єдиному державному реєстрі юридичних осіб, фізичних осіб – підприємців та громадських формувань;

         примірник оригіналу (нотаріально засвідчена копія) рішення уповноваженого органу управління юридичної особи про зміни, що вносяться до Єдиного державного реєстру юридичних осіб, фізичних осіб – підприємців та громадських формувань, крім внесення змін до інформації про місцезнаходження та про здійснення зв’язку з юридичною особою;

         відомості про керівні органи громадського формування (ім’я, дата народження керівника, членів інших керівних органів, реєстраційний номер облікової картки платника податків (за наявності), посада, контактний номер телефону та інші засоби зв’язку) – у разі внесення змін до складу керівних органів;

         документ про сплату адміністративного збору, крім внесення змін до інформації про здійснення зв’язку з юридичною особою.

 

         Для державної реєстрації змін до відомостей про структурне утворення політичної партії, що не має статусу юридичної особи, що містяться в Єдиному державному реєстрі юридичних осіб, фізичних осіб – підприємців та громадських формувань, подаються такі документи:

         заява про державну реєстрацію змін до відомостей про структурне утворення політичної партії, що не має статусу юридичної особи, що містяться в Єдиному державному реєстрі юридичних осіб, фізичних осіб – підприємців та громадських формувань;

         примірник оригіналу (нотаріально засвідчена копія) рішення уповноваженого органу управління структурного утворення політичної партії про зміни, що вносяться до Єдиного державного реєстру юридичних осіб, фізичних осіб – підприємців та громадських формувань;

         примірник оригіналу (нотаріально засвідчена копія) протоколу засідання керівного органу структурного утворення політичної партії, на якому відповідно до статуту політичної партії було скликано засідання вищого органу управління структурного утворення політичної партії;

         документ, що підтверджує правомочність прийняття рішення відповідно до статуту політичної партії;

         відомості про керівні органи структурного утворення політичної партії (прізвище, ім’я, по батькові, дата народження керівника, членів інших керівних органів, реєстраційний номер облікової картки платника податків (за наявності), посада, контактний номер телефону та інші засоби зв’язку) – у разі внесення змін до складу керівних органів.

         Наголошуємо, що рішення про зміни до відомостей про обласні, міські і районні організації або інші структурні утворення, передбачені статутом партії, а також про первинні осередки політичної партії, що містяться в Єдиному державному реєстрі юридичних осіб, фізичних осіб - підприємців та громадських формувань, приймаються в порядку, визначеному статутом партії, та оформляються протоколом засідання відповідного уповноваженого органу.

Подати документи та отримати консультацію з питань державної реєстрації громадських формувань можна звернувшись до Відділу за адресою – Луганська область, м. Сєвєродонецьк, вул. Єгорова, буд. 22 або отримати консультацію за телефонами - 0953624202, 0645242216.

 

Східне міжрегіональне управління Міністерства юстиції (м. Харків)

_________________________________________________________________________________

Онлайн реєстрація громадської організації за допомогою Онлайн будинку юстиції

 

            Після запровадження Міністерством юстиції України зручного сервісу для громадян – Он-лайн будинку юстиції (посилання у мережі Інтернет - https://online.minjust.gov.ua) (далі – Портал), у новостворених громадських організацій зі статусом юридичної особи з'явилася можливість подавати документи для державної реєстрації створення громадських організацій зі статусом юридичної особи онлайн, не звертаючись при цьому до реєструючого органу або центру надання адміністративних послуг.

            Обов'язковою умовою подання документів для державної реєстрації через Портал є наявність електронного цифрового підпису (далі - ЕЦП) засновників громадської організації та заявника – особи, яка має право представляти громадську організацію для здійснення реєстраційних дій.

            Документи для державної реєстрації в електронній формі подаються заявником через персональній кабінет на Порталі. Після реєстрації у персональному кабінеті на Порталі необхідно увійти до розділу "Послуги", у цьому розділі обрати "Подати заяву", і перейти "Державна реєстрація створення громадської організації зі статусом юридичної особи".

            Далі заявником заповнюється заява про державну реєстрацію створення юридичної особи. При заповненні заяви необхідно уважно ставитись до внесення відомостей до відповідних граф та блоків.          По закінченню формування заяви заявником завантажуються у форматі PDF документи, які подаються для державної реєстрації створення громадської організації зі статусом юридичної особи відповідно до переліку визначеного діючим законодавством.

            Необхідно зазначити, що документи, які завантажуються, не потрібно підписувати власноруч засновниками. Підписання здійснюється за допомогою ЕЦП пізніше. Далі необхідно перевірити заповнену та сформовану заяву і завантажені документи після чого заявник підписує ЕЦП заяву.

            Потім, користуючись порадами на Порталі, засновники підписують ЕЦП протокол установчих зборів засновників та установчий документ.

            Заява та документи автоматично відправляються на розгляд державному реєстратору після підписання документів всіма засновниками! Тому, перед підписанням заяви та документів ЕЦП, необхідно уважно перевірити їх, оскільки після підписання документів засновниками їх неможливо корегувати, вносити зміни тощо.

            Протягом трьох робочих днів у персональному кабінеті на Порталі заявник отримує відповідь про державну реєстрацію громадської організації зі статусом юридичної особи або про відмову в державній реєстрації.

            Отримати консультацію з питань державної реєстрації громадських формувань можна звернувшись до відділу державної реєстрації друкованих засобів масової інформації та громадських формувань у Луганській області Управління державної реєстрації Східного міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м. Харків) за адресою – Луганська область, м. Сєвєродонецьк, вул. Єгорова, буд. 22 або отримати консультацію за телефонами - 0953624202, 0645242216.

 

Східне міжрегіональне управління Міністерства юстиції (м.Харків)

_______________________________________________________________________________

 

Державна реєстрація припинення громадського об'єднання,

що не має статусу юридичної особи у Луганській області

Громадське об'єднання - це добровільне об'єднання фізичних осіб та/або юридичних осіб приватного права для здійснення та захисту прав і свобод, задоволення суспільних, зокрема економічних, соціальних, культурних, екологічних, та інших інтересів.

Громадське об'єднання може здійснювати діяльність зі статусом юридичної особи або без такого статусу.

Для державної реєстрації припинення громадського об’єднання, що не має статусу юридичної особи, подається примірник оригіналу (нотаріально засвідчена копія) рішення уповноваженого органу управління громадського об’єднання, що не має статусу юридичної особи, про його саморозпуск.

Розгляд документів, поданих для державної реєстрації припинення громадського об’єднання, що не має статусу юридичної особи - не пізніше трьох робочих днів з дати подання документів для державної реєстрації.

За державну реєстрацію припинення громадського об’єднання, що не має статусу юридичної особи, адміністративний збір не справляється.

Документи для державної реєстрації припинення громадського об’єднання, що не має статусу юридичної особи, місцезнаходженням якого є населені пункти Луганської області, подаються до відділу державної реєстрації друкованих засобів масової інформації та громадських формувань у Луганській області Управління державної реєстрації Східного міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м. Харків) за адресою – Луганська область, м. Сєвєродонецьк, вул. Єгорова, буд. 22.

Отримати консультацію з питань державної реєстрації громадських формувань можна також звернувшись до відділу державної реєстрації друкованих засобів масової інформації та громадських формувань у Луганській області Управління державної реєстрації Східного міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м. Харків) за телефонами - 0953624202, 0645242216.

 

Східне міжрегіональне управління

Міністерства юстиції (м. Харків)

 

 

Державна реєстрація змін до відомостей про структурне утворення політичної партії,

що не має статусу юридичної особи, що містяться в Єдиному державному реєстрі юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань  у Луганській області

 

Для державної реєстрації змін до відомостей про структурне утворення політичної партії, що не має статусу юридичної особи, що містяться в Єдиному державному реєстрі юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань (далі – Єдиний державний реєстр), подаються:

заява про державну реєстрацію змін до відомостей про структурне утворення політичної партії, що не має статусу юридичної особи, що містяться в Єдиному державному реєстрі;

примірник оригіналу (нотаріально засвідчена копія) рішення уповноваженого органу управління структурного утворення політичної партії про зміни, що вносяться до Єдиного державного реєстру;

примірник оригіналу (нотаріально засвідчена копія) протоколу засідання керівного органу структурного утворення політичної партії, на якому відповідно до статуту політичної партії було скликано засідання вищого органу управління структурного утворення політичної партії;

документ, що підтверджує правомочність прийняття рішення відповідно до статуту політичної партії;

відомості про керівні органи структурного утворення політичної партії (прізвище, ім’я, по батькові, дата народження керівника, членів інших керівних органів, реєстраційний номер облікової картки платника податків (за наявності), посада, контактний номер телефону та інші засоби зв’язку) - у разі внесення змін до складу керівних органів.

Для державної реєстрації змін до відомостей про структурне утворення політичної партії, що не має статусу юридичної особи, що містяться в Єдиному державному реєстрі, у зв’язку із зупиненням (припиненням) членства у структурному утворенні політичної партії, що не має статусу юридичної особи, член керівного органу (крім керівника) подає копію заяви про зупинення (припинення) ним членства до відповідних статутних органів політичної партії з відміткою про її прийняття.

Розгляд документів, поданих для державної реєстрації змін до відомостей про структурне утворення політичної партії, що не має статусу юридичної особи, що містяться в Єдиному державному реєстрі - не пізніше десяти робочих днів з дати подання документів для державної реєстрації.

Розгляд документів, поданих для державної реєстрації змін до відомостей про первинний осередок політичної партії - протягом одного робочого дня з дати подання документів для державної реєстрації.

За проведення вищенаведених реєстраційних адміністративний збір не справляється.

У Луганській області, документи подаються до відділу державної реєстрації друкованих засобів масової інформації та громадських формувань у Луганській області Управління державної реєстрації Східного міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м. Харків) за адресою – Луганська область, м. Сєвєродонецьк, вул. Єгорова, буд. 22.

Отримати консультацію з питань державної реєстрації громадських формувань можна також звернувшись до відділу державної реєстрації друкованих засобів масової інформації та громадських формувань у Луганській області Управління державної реєстрації Східного міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м. Харків) за телефонами - 0953624202, 0645242216.

Східне міжрегіональне управління

Міністерства юстиції (м. Харків)

 

 

Спеціальна перевірка відомостей щодо наявності корпоративних прав в осіб, які претендують на зайняття посад, які передбачають зайняття відповідального або особливо відповідального становища, та посад з підвищеним корупційним ризиком у Луганській області

 

            Східне міжрегіональне управління Міністерства юстиції (м. Харків) нагадує, що спеціальна перевірка відомостей щодо наявності корпоративних прав в осіб, які претендують на зайняття посад, які передбачають зайняття відповідального або особливо відповідального становища, та посад з підвищеним корупційним ризиком (далі також — Спеціальна перевірка), зокрема у Луганській області, проводиться Східним міжрегіональним управлінням Міністерства юстиції (м. Харків).

            Проведення Спеціальної перевірки здійснюється відповідно до Порядку проведення спеціальної перевірки стосовно осіб, які претендують на зайняття посад, які передбачають зайняття відповідального або особливо відповідального становища, та посад з підвищеним корупційним ризиком, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 25 березня 2015 р. № 171 та Порядку проведення спеціальної перевірки наявності в осіб, які претендують на зайняття посад, пов’язаних із виконанням функцій держави або місцевого самоврядування, корпоративних прав, затвердженого  наказом Міністерства юстиції України  23.03.2012 № 448/5, зареєстрованим в Міністерстві юстиції України 26 березня 2012 р.                   за № 449/20762.

            Так, Спеціальна перевірка здійснюється на підставі запиту відповідного державного органу чи органу місцевого самоврядування, до якого додаються такі документи:

  • копія письмової згоди кандидата на проведення спеціальної перевірки;
  • копія автобіографії  кандидата на проведення спеціальної перевірки;
  • копія паспорта  кандидата на проведення спеціальної перевірки.

            Інформація про результати перевірки подається відповідному органу, який надіслав запит, не пізніше семи днів із дати надходження запиту.

            З питань проведення Спеціальної перевірки  у Луганській області необхідно звертатися до Східного міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м. Харків) за адресою: Луганська область, місто Сєвєродонецьк, вулиця Єгорова, будинок 22. Отримати консультацію можна за телефонами: 0645242216, 0953624202.

 

Східне міжрегіональне управління

Міністерства  юстиції (м. Харків)

________________________________________________________________________________

 

До уваги громадських формувань!

Оновлені форми заяв та новини у сфері державної реєстрації!

 

Східне міжрегіональне управління Міністерства юстиції (м. Харків) повідомляє, що Міністерством юстиції України прийнято наказ від 19 травня 2020 року № 1716/5 "Про оновлення форм заяв у сфері державної реєстрації юридичних осіб, фізичних осіб – підприємців та громадських формувань", зареєстрований в Міністерстві юстиції України 20 травня 2020 року за № 454/34737 , який набирає чинності 1 червня 2020 року.

Зазначеним наказом оновлені форми заяв у сфері державної реєстрації юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань.

Звертаємо увагу, що замість 24-х форм заяв зараз запроваджується лише 9 відповідних форм. Всі заяви згруповані переважно за видом особи, щодо якої проводяться реєстраційні дії. Тому незалежно від дій, які необхідно провести, наприклад, щодо юридичної особи - громадського формування (державна реєстрація створення юридичної особи, включення відомостей про юридичну особу, державна реєстрація змін до відомостей про юридичну особу, державна реєстрація припинення юридичної особи), завжди подається одна затверджена форма заяви.

Міністерством юстиції України визначено основні правила заповнення заяв, що подаються для державної реєстрації

1) заява заповнюється друкованими літерами;

2) якщо певна сторінка заяви не заповнюється через відсутність відомостей, що містяться на ній, така сторінка не підписується заявником і не подається;

3) друк заяви може здійснюватися з обох сторін аркуша;

4) при обранні певних полів у заяві проставляється знак «V» або інший подібний знак, що свідчитиме про обрання певного поля;

5) відомості про кінцевого бенефіціарного власника засновника юридичної особи заповнюються та в подальшому оновлюються виключно у разі наявності серед засновників/учасників юридичної особи іншої юридичної особи;

6) відомості про кінцевого бенефіціарного власника юридичної особи чи засновника юридичної особи під час державної реєстрації змін чи реорганізації юридичної особи заповнюються виключно у разі, коли такі відомості потребують оновлення у зв’язку з певними змінами відомостей про таких кінцевих бенефіціарних власників;

7) заповнення у заяві більше відомостей, ніж необхідно, не заборонено та не є підставою для зупинення розгляду документів (наприклад, для державної реєстрації припинення юридичної особи окрім обов’язкового внесення відомостей про ідентифікаційний код заявником може бути внесено відомості про організаційно-правову форму та назву. 

Нагадуємо, що відомості про кінцевого бенефіціарного власника юридичної особи чи засновника юридичної особи подають та в подальшому оновлюють усі юридичні особи, крім політичних партій, структурних утворень політичних партій, професійних спілок, їх об’єднань, організацій профспілок, передбачених статутом профспілок та їх об’єднань, творчих спілок, місцевих осередків творчих спілок, організацій роботодавців, їх об’єднань, адвокатських об’єднань, торгово-промислових палат, об’єднань співвласників багатоквартирних будинків, релігійних організацій, державних органів, органів місцевого самоврядування, їх асоціацій, державних та комунальних підприємств, установ, організацій.

Щодо подання заяв в частині обрання спрощеної системи оподаткування та/або добровільної реєстрації як платника податку на додану вартість та/або включення до Реєстру неприбуткових установ та організацій повідомляємо, що така можливість буде реалізована з дня розміщення на вебсайті Міністерства юстиції України відповідного оголошення про можливість обрання спрощеної системи оподаткування та/або добровільної реєстрації як платника податку на додану вартість та/або включення до Реєстру неприбуткових установ та організацій шляхом заповнення відповідних сторінок заяв. Іншими словами, з 1 червня 2020 року заяви у зазначеній частині "не працюватимуть" – потрібно дочекатися спеціального оголошення Мін'юсту. До появи такого оголошення як і раніше, у разі виявлення заявником бажання обрати спрощену систему оподаткування та/або зареєструватися платником податку на додану вартість та/або включитися до Реєстру неприбуткових установ та організацій слід подавати окрему реєстраційну заяву.

Також, внесення до Єдиного державного реєстру юридичних осіб, фізичних осіб – підприємців та громадських формувань відомостей про номер телефону та/або адресу електронної пошти засновника/учасника, керівника чи члена керівного органу юридичної особи буде здійснюватися після доопрацювання програмних засобів цього реєстру.

Ознайомитись та завантажити оновлені форми заяв у форматі Excel та у форматі PDF можна перейшовши за посиланнями https://minjust.gov.ua/m/formi-zayav-u-sferi-derjavnoi-reestratsii-yuridichnih-osib-fizichnih-osib-pidpriemtsiv-ta-gromadskih-formuvan-6772 або https://minjust.gov.ua/m/formi-zayav-u-sferi-derjavnoi-reestratsii-yuridichnih-osib-fizichnih-osib-pidpriemtsiv-ta-gromadskih-formuvan-6771.

Подати документи та отримати консультацію з питань державної реєстрації громадських формувань можна звернувшись до відділу державної реєстрації друкованих засобів масової інформації та громадських формувань у Луганській області Управління державної реєстрації Східного міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м. Харків) за адресою – Луганська область, м. Сєвєродонецьк, вул. Єгорова, буд. 22 або отримати консультацію за телефонами - 0953624202, 0645242216.

 

Схдне міжрегіональне управління Міністерства юстиції (м.Харків)

_________________________________________________________________________________

 

Найменування громадського об’єднання

 

         Громадське об'єднання - це добровільне об'єднання фізичних осіб та/або юридичних осіб приватного права для здійснення та захисту прав і свобод, задоволення суспільних, зокрема економічних, соціальних, культурних, екологічних, та інших інтересів.

         Громадське об'єднання може здійснювати діяльність зі статусом юридичної особи або без такого статусу. Громадське об'єднання зі статусом юридичної особи є непідприємницьким товариством, основною метою якого не є одержання прибутку.

         Найменування громадського об'єднання визначається рішенням установчих зборів під час його утворення.

         Найменування громадського об'єднання складається з двох частин - загальної та власної назв. У загальній назві зазначається організаційно-правова форма громадського об'єднання ("громадська організація", "громадська спілка").

         Власна назва громадського об’єднання може містити:

         1. Інформацію про статус громадського об’єднання ("дитяче", "молодіжне", "всеукраїнське") та/або про його вид ("екологічне", "правозахисне" тощо).

         2. Ім'я (псевдонім) фізичної особи за умови попередньої письмової згоди цієї особи або її спадкоємців, засвідченої в установленому законом порядку, якщо інше не передбачено законом.

         Власна назва навчального закладу, установи чи організації у власній назві громадського об'єднання може використовуватися лише за згоди відповідного навчального закладу, установи чи організації.

         Громадське об'єднання має право на використання свого найменування з моменту реєстрації.

         Громадське об'єднання може також мати скорочене найменування, яке визначається рішенням його установчих зборів або вищого органу управління - з'їзду, конференції, загальних зборів тощо (далі - вищий орган управління).

         Власна назва громадського об'єднання не може містити:

      1. Найменування органу державної влади, органу влади Автономної Республіки Крим, органу місцевого самоврядування, складових найменувань цих органів (міністерство, агентство, служба, інспекція, комітет, адміністрація, прокуратура, суд).

         2. Власну назву громадського об'єднання, діяльність якого заборонена в судовому порядку (протягом трьох років після набрання відповідним рішенням суду законної сили).

         3. Слова "державний", "комунальний" та похідні від них.

         4. Історичні державні найменування, перелік яких затверджено розпорядженням Кабінету Міністрів України від 06 липня 2016 р. № 479-р «Про затвердження переліку історичних державних найменувань».

         5. Інші позначення, використання яких обмежено законом.

         Забороняється використання найменування громадського об'єднання фізичними та юридичними особами, які не належать до цього громадського об'єднання, без згоди такого громадського об'єднання для цілей, не пов'язаних з діяльністю цього громадського об'єднання.

         Найменування громадського об'єднання викладається державною мовою.          Громадське об'єднання може також викласти свою власну назву, поряд з державною мовою, іноземною мовою або мовою національної меншини.

         Для написання найменування юридичної особи використовуються великі та малі літери.

         Великі та малі літери, використані в установчих документах та при заповненні заяви у сфері державної реєстрації юридичних осіб, фізичних осіб - підприємців та громадських формувань, вважаються тотожними.

         Зміна найменування громадського об'єднання здійснюється на засіданні вищого органу управління такого об'єднання з додержанням вимог законодавства та статуту об'єднання (за наявності).

Подати документи та отримати консультацію з питань державної реєстрації громадських формувань можна звернувшись до відділу державної реєстрації друкованих засобів масової інформації та громадських формувань у Луганській області Управління державної реєстрації Східного міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м. Харків) за адресою – Луганська область, м. Сєвєродонецьк, вул. Єгорова, буд. 22 або отримати консультацію за телефонами - 0953624202, 0645242216.

 

                                                                                  Східне міжрегіональне управління Міністерства юстиції (м. Харків)

________________________________________________________________________________

 

 

 

ДО УВАГИ ГРОМАДСЬКИХ ОБ'ЄДНАНЬ!

 

            28 квітня 2020 року набув чинності Закон України від 06 грудня 2019 року 361-IX "Про запобігання та протидію легалізації (відмиванню) доходів, одержаних злочинним шляхом, фінансуванню тероризму та фінансуванню розповсюдження зброї масового знищення", яким внесені зміни до низки нормативно-правових актів, у тому числі і до Закону України "Про державну реєстрацію юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань" (далі – Закон про реєстрацію) та запроваджено деякі новели у сфері державної реєстрації.

            Згідно з пунктом четвертим розділу Х Закону України від 06 грудня 2019 року 361-IX "Про запобігання та протидію легалізації (відмиванню) доходів, одержаних злочинним шляхом, фінансуванню тероризму та фінансуванню розповсюдження зброї масового знищення" юридичні особи, зареєстровані до набрання чинності цим Законом, подають державному реєстратору інформацію про кінцевого бенефіціарного власника в обсязі, визначеному цим Законом, та структуру власності протягом трьох місяців з дня набрання чинності нормативно-правовим актом, яким буде затверджена форма та зміст структури власності.

            Однією з новел є внесення змін до статті 9 Закону про реєстрацію та виключення громадських об'єднань з переліку юридичних осіб, відомості про кінцевих бенефіціарних власників яких не містяться в Єдиному державному реєстрі юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань (далі – Єдиний державний реєстр).

            Також, статтю 17 Закону про реєстрацію доповнено новими нормами та зобов'язано заявника для проведення певних реєстраційних дій (реєстраційні дії, для проведення яких подається заява) надавати державному реєстратору такі документи для встановлення відомостей про кінцевого бенефіціарного власника:

- структура власності за формою та змістом, визначеними відповідно до законодавства;

- витяг, виписка чи інший документ з торговельного, банківського, судового реєстру тощо, що підтверджує реєстрацію юридичної особи - нерезидента в країні її місцезнаходження, - у разі, якщо засновником юридичної особи є юридична особа - нерезидент;

- нотаріально засвідчена копія документа, що посвідчує особу, яка є кінцевим бенефіціарним власником юридичної особи, - для фізичної особи - нерезидента та, якщо такий документ оформлений без застосування засобів Єдиного державного демографічного реєстру, - для фізичної особи - резидента.

            Згідно із частиною 24 статті 17 Закону про реєстрацію форма та зміст структури власності встановлюються центральним органом виконавчої влади, що забезпечує формування та реалізацію державної політики у сфері запобігання і протидії легалізації (відмиванню) доходів, одержаних злочинним шляхом, фінансуванню тероризму та фінансуванню розповсюдження зброї масового знищення, за погодженням з Міністерством юстиції України.

            Разом з тим, станом на сьогодні відсутній нормативно-правовий акт, яким затверджена форма та зміст структури власності. У зв'язку з чим до дня набрання чинності нормативно-правовим актом, яким буде затверджена форма та зміст структури власності юридичної особи, подання державному реєстратору такого документу як структура власності за формою та змістом, визначеними відповідно до законодавства, не вимагається.

            Про прийняття нормативно-правового акту, яким буде затверджена форма та зміст структури власності, Східне міжрегіональне управління Міністерства юстиції (м.Харків) поінформує на власному вебсайті  (https://kharkivobljust.gov.ua/) та в інших засобах масової інформації.

            Нагадуємо, що згідно з пунктом 1 частини 7 статті 23 Закону України "Про громадські об'єднання" громадські об’єднання зобов’язані, серед іншого, зберігати і регулярно оновлювати інформацію, достатню для ідентифікації згідно з вимогами закону кінцевих бенефіціарних власників (контролерів), засновників, керівників, членів керівних органів та довірених осіб громадського об’єднання, а також надавати її державному реєстратору у випадках та в обсязі, передбачених законом.

            Також, слід зазначити, що несвоєчасне подання державному реєстратору передбаченої Законом про реєстрацію інформації про кінцевого бенефіціарного власника або про його відсутність, або документів для підтвердження відомостей про кінцевого бенефіціарного власника є адміністративним правопорушенням, та тягне за собою накладення штрафу на керівника юридичної особи або особу, уповноважену діяти від імені юридичної особи (виконавчого органу), від однієї тисячі до трьох тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян.

            Додаткову інформацію можна отримати звернувшись до відділу державної реєстрації друкованих засобів масової інформації та громадських формувань у Луганській області Управління державної реєстрації Східного міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м. Харків) (далі – Відділ) – 93404, Луганська область, м. Сєвєродонецьк, вул. Єгорова, 22, номери телефонів – 0953624202, 0645242216 або за допомогою онлайн чату для громадських формувань за посиланням: https://kharkivobljust.gov.ua/online-chat-gf/.

            Також, на сторінці Відділу у мережі Фейсбук за посиланням https://www.facebook.com/Відділ-державної-реєстрації-ДЗМІ-та-гром-формувань-у-Луганській-області-1044361669100972 постійно розміщується цікава інформація, інформація про порядок державної реєстрації громадських формувань та новини у сфері державної реєстрації громадських формувань.

 

Східне міжрегіональне управління Міністерства юстиції (м.Харків)

________________________________________________________________________________

 

 

 

 

 

 

Державна реєстрація структурного утворення політичної партії, що не має статусу юридичної особи

           Східне міжрегіональне управління Міністерства юстиції (м.Харків) повідомляє, що реєстрація структурного утворення політичної партії, передбаченого статутом партії, здійснюється в порядку, визначеному Законом України “Про державну реєстрацію юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань”.  

Суб'єктом державної реєстрації структурного утворення політичної партії, що не має статусу юридичної особи, місцезнаходженням якого є населені пункти Луганської області, є Східне міжрегіональне управління Міністерства юстиції (м.Харків) через відділ державної реєстрації друкованих засобів масової інформації та громадських формувань у Луганській області Управління державної реєстрації Східного міжрегіонального управління Міністерства юстиції.   

Для державної реєстрації створення структурного утворення політичної партії, що не має статусу юридичної особи, подаються такі документи:

- заява про державну реєстрацію структурного утворення політичної партії, що не має статусу юридичної особи, форми 18, затвердженої Наказом Міністерства юстиції України від 18.11.2016 № 3268/5 “Про затвердження форм заяв у сфері державної реєстрації юридичних осіб, фізичних осіб - підприємців та громадських формувань” та зареєстрованого в Міністерстві юстиції України 18.11.2016 за № 1500/29630 (із змінами);

-  копія статуту політичної партії;

- примірник оригіналу (нотаріально засвідчена копія) протоколу установчих зборів (конференції) про утворення структурного утворення політичної партії, невід’ємною частиною якого є реєстр осіб, які брали участь в установчих зборах (конференції);

- документ, що підтверджує створення структурного утворення політичної партії, відповідно до статуту політичної партії, на підставі якого воно діє.

Розгляд документів, поданих для державної реєстрації структурного утворення політичної партії, що не має статусу юридичної особи, здійснюється не пізніше 10 робочих днів з дати подання документів для державної реєстрації.

Державна реєстрація структурних утворень політичної партії, що не має статусу юридичної особи, здійснюється безкоштовно.

Контактні номери телефону відділу державної реєстрації друкованих засобів масової інформації та громадських формувань у Луганській області Управління державної реєстрації Східного міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м.Харків) з питань державної реєстрації громадських формувань: 0645242216, 0953624202.

________________________________________________________________________________

 

Онлайн послуги та засоби онлайн консультування Східного міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м. Харків). Як подати документи для державної реєстрації громадських формувань у період карантину


У зв'язку з впровадженням та продовженням дії низки обмежувальних заходів, пов'язаних з поширенням на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19, Східне міжрегіональне управління Міністерства юстиції (м. Харків) нагадує про доступні засоби отримання консультацій та подачі документів для державної реєстрації громадських формувань.
Так, отримати консультації з питань державної реєстрації громадських формувань у Луганській області можна звернувшись за телефонами 0645242216, 0953624202, а також скориставшись Онлайн чатом з питань державної реєстрації громадських формувань за посиланням https://kharkivobljust.gov.ua/online-chat-gf/.
За допомогою Онлайн чату можна поставити і отримати повну відповідь в режимі реального часу. У разі, якщо питання поставлено в неробочий час, можна залишити адресу електронної пошти на яку спеціалісти нададуть відповідь одразу, після початку роботи.
Також, у нагоді стануть послуги Онлайн будинку юстиції, за посиланням https://online.minjust.gov.ua, за допомогою якого можна перевірити тотожність найменування громадської організації, новоствореній громадській організації зі статусом юридичної особи подати документи для проведення попередньою правової експертизи документів, а також подати документи онлайн для державної реєстрації створення громадської організації зі статусом юридичної особи.
Звертаємо увагу, що для подачі документів для державної реєстрації громадської організації зі статусом юридичної особи засновникам громадської організації необхідно мати електронний цифровий підпис!
Крім того, законодавством передбачена можливість для подачі документів поштовим відправленням для проведення реєстраційних дій. Документи для проведення державної реєстрації громадських формувань у Луганській області необхідно надсилати за адресою – 93400, Луганська область, м. Сєвєродонецьк, вул. Єгорова, буд.22.
Звертаємо увагу, що у разі надсилання документів поштовим відправленням, підпис заявника на відповідній формі заяви засвідчується нотаріально!
Всі зазначені засоби допоможуть в отриманні консультацій, надають можливість скористатися різними шляхами подачі документів для державної реєстрації громадських формувань, при цьому не ризикуючи своїм здоров'ям та здоров'ям інших людей!
Прості речі рятують ЖИТТЯ!
#ЗАЛИШАЙСЯВДОМА
________________________________________________________________________________

 

 

 

 

 

 

Тимонівська сільська рада висловлює щиру подяку громадянам, одноосібникам, та СФГ  "Гранд Агро-трейд" с. Малоолександрівка за активну участь по благоустрою села (зариблення ставка) та ремонту доріг населеного пункту.

 

 

Рекомендації щодо проведення профілактичних заходів з недопущення поширення випадків COVID-19 на підприємствах та в установах

Опубликовано: 6 Березень, 2020

Поширення випадків нової коронавірусної інфекції (COVID-19) в країнах Європейського союзу та країнах, що ділять спільний державний кордон з Україною, потребують підвищення рівня обізнаності, посилення та проведення додаткових профілактичних заходів на підприємствах та в установах на всій території країни.

Загальна інформація про захворювання

Коронавірусна інфекційна хвороба COVID-19 була вперше виявлена в місті Ухань провінції Хубей Китайської народної республіки в грудні 2019 року.

Станом на ранок 06 березня 2020 року було зареєстровано 98 387 випадків захворювання COVID-19, з них 3383 закінчились смертю, у той же час 55 441 (56,3%) осіб одужали. За межами Китаю зафіксовано 17 673 випадки у 84 країн/територій/регіонів. В Україні зареєстровано 1 лабораторно підтверджений випадок COVID-19.

На території Європейського регіону ВООЗ зареєстровано 158 летальних випадків.

Вірус передається від людини до людини повітряно-крапельним шляхом при тісному контакті. При кашлі чи чханні, а також при простому видиху людина виділяє непомітні краплі, більшість з яких осідають на поверхнях, які оточують наші робочі місця, місця спільного користування, такі як робочі столи, кухонні поверхні та посуд, телефони та клавіатури комп’ютерів. Якщо в цей момент інша людина знаходиться в на дистанції 1 метрa від хворого на COVID-19, вона може вдихнути інфікований матеріал або він може осісти безпосередньо на слизову оболонку рота, очей чи носа, чи просто бути перенесеним до слизової мимовільним рухом чи дотиком до обличчя, які ми несвідомо робимо до 30 разів на годину.

Більшість осіб, що захворіли на COVID-19, мають симптоми, такі як підвищення температури тіла, ломота в тілі, кашель, та швидко одужують. Найбільші ризики несуть люди похилого віку, особи з ослабленим імунітетом, хронічними захворюваннями серцево-судинної системи, легеневими хворобами та цукровим діабетом.

Завданням роботодавців та організаторів робочих процесів та підприємствах, в установах та організаціях є убезпечення підлеглих і колег в період підвищеного ризику поширення респіраторних хвороб, в тому числі COVID-19. Цього можливо досягнути шляхом підвищення обізнаності та посилення профілактичних заходів з попередження захворювань.

Основні профілактичні індивідуальні заходи

До основних індивідуальних профілактичних заходів належать:

  • гігієна рук – часте миття з рідким милом або обробка спиртовмісними антисептиками не рідше ніж раз на 3 години, та після кожного контакту з тваринами, відвідування громадських місць, використання туалету, прибирання, перед приготуванням їжі тощо;
  • гігієна кашлю – прикриття роту та носа при кашлі та чханні зігнутою рукою в лікті або одноразовою серветкою, яку необхідно знешкоджувати відразу після використання;
  • утримання від контактів з особами, що мають симптоми респіраторних захворювань – кашель, лихоманка, ломота в тілі, або збереження обов’язкової дистанції та обмеження часу при контакті (не менше 1 метра);
  • утримання від дотиків обличчя руками;
  • у разі виникнення симптомів захворювання, таких як лихоманка, кашель, ломота в тілі тощо, слід залишитися вдома та утриматись від відвідування місць скупчень людей;
  • використання медичної маски лише за наявності респіраторних симптомів, перечислених вище, її своєчасна заміна (кожні 3 години або негайно після забруднення) з подальшим знешкодженням та миттям рук з милом або обробкою рук спиртовмісним антисептиком відразу після знімання маски.

Інформаційні матеріали додаються.

Організація роботи

  • проведіть роз’яснювальну роботу з персоналом щодо індивідуальних профілактичних заходів профілактики та реагування на виявлення симптомів серед працівників;
  • роздрукуйте та/або оновіть інформаційні постери та нагадування персоналу про важливість та техніку миття рук та/або обробку рук спиртовмісними антисептиками (додаються);
  • не допускайте працівників, які мають ознаки респіраторних захворювань до роботи та обслуговування громадян;
  • передбачте можливості дистанційної роботи та/або компенсації працівникам, які вимушені залишитися вдома в умовах самоізоляції при виникненні симптомів респіраторних хвороб та підвищеної температури;
  • мінімізуйте кількість працівників, які контактують з клієнтами/відвідувачами, впровадьте дистанційне консультування/надання послуг та/або надання послуг за принципом «єдиного вікна» там, де це можливо;
  • максимально використовуйте можливості телекомунікації та дистанційної роботи, особливо для працівників, які витрачають тривалий час на шлях до роботи громадським транспортом та/або мають хронічні захворювання;
  • забезпечте та контролюйте постійну наявність рідкого мила, одноразових паперових рушників, спиртовмісних антисептичних засобів як для персоналу, так і для відвідувачів/клієнтів;
  • сплануйте та забезпечте наявність медичних масок для використання особами, в яких починають розвиватися симптоми респіраторних захворювань, таких як нежить або кашель, та проведіть відповідне навчання з їх правильного використання та знешкодження;
  • оновіть контактну інформацію щодо закладів охорони здоров’я, які надають медичну допомогу при інфекційних хворобах, використовуйте її в роботі та поширюйте серед працівників.

Прибирання

  • забезпечте вологе прибирання з використанням миючих та дезінфекційних (в кінці зміни) засобів і провітрювання не рідше, ніж кожні 3 години та після закінчення робочого дня/зміни, а для місць підвищеної прохідності, загального масового користування або проведення публічних заходів не рідше, ніж кожні 2 години;
  • проводьте ретельне прибирання і обробку поверхонь, місць контакту рук працівників і відвідувачів/клієнтів (ручки дверей, місця сидіння, раковини, столик, кухонні покриття, переговорні кімнати, конференц-зали, спортивні та розважальні кімнати тощо) спиртовмісними дезінфекційними засобами з мінімальним терміном експозиції;
  • забезпечте наявність одноразових серветок та/або серветок зі спритвмісним антисептиком в місцях спільного користування (наприклад, офісних кухнях), для самостійного витирання поверхонь працівниками перед використанням.

Подорожі та відрядження

  • переконайтесь, що в вашій організації/підприємстві є найбільш актуальна інформація щодо країн, в яких поширюється COVID-19;
  • уважно враховуйте не лише інформацію про обмеження в’їзду та виїзду в країну/регіон та місцеві вимоги, а і можливі ризики в цілому та відмовтесь від участі в заходах, які не є винятково обов’язковими до участі, а також відмовтесь від організації заходів, які створюють ризики для міжнародних учасників або для вас, як організаторів;
  • надайте подорожуючим вичерпну інформацію щодо профілактики COVID-19;
  • працівники, які повертаються з країн, де зареєстровані випадки COVID-19, повинні ретельно самостійно моніторити власний стан здоров’я та при виникненні симптомів респіраторних хвороб або температури понад 37,3 Сповинні самоізолювати себе (пам’ятка про самоізоляцію додається).

________________________________________________________________

Для отримання актуальної інформації, рекомендацій щодо планування та організації роботи та донесення її до працівників, користуйтесь надійними джерелами:

Розділ веб-сторінки Всесвітньої організації охорони здоров’я, присвячений захисту населення від нового коронавірусу:

https://www.who.int/emergencies/diseases/novel-coronavirus-2019/advice-for-public

Веб-сторінки МОЗ України та ДУ «Центр громадського здоров’я МОЗ України»:

https://phc.org.ua/

https://moz.gov.ua/

Сторінки у мережі Фейсбук:

https://www.facebook.com/phc.org.ua/

https://www.facebook.com/moz.ukr

Розпорядження  про тимчасову відміну запланованих на найближчий час масових заходів


 

 

ОГОЛОШЕННЯ

            Шановні керівники підприємств, установ, юридичні та фізичні особи, які мають у володінні та території Тимонівської сільської ради будівлі, споруди, опори під хмільниками, торгівельний центр, машинні двори, токи, ферми, будівельні матеріали, просимо Вас в термін один місяць з дня публікації цього оголошення надати правовстановлюючі документи та укласти договори оренди землі під вказаними спорудами. Майно, на яке не буде надано документи, буде визнане безхазяйним та передане у власність громади.

           За інформацією звертатись до сільської ради, контактний тел. (06456)94-5-21

          З повагою, Тимонівський сільський голова С.М.Лихоманов     

 

 

 

ОГОЛОШЕННЯ

          Тимонівська сільська рада запрошує до співпраці всіх підприємців, керівників установ та організацій всіх форм власності, фізичних осіб, які можуть розмістити на території сільської ради свої філії, цеха, або створити додаткові робочі місця для мешканців сіл Тимонове, Малоолександрівка.  

    Сільська рада надасть допомогу в межах своїх повноважень.

          З повагою, Тимонівський сільський голова С.М.Лихоманов   

 

 

 

 

 

Розпаювання Дата створення: 15:00 30.01.2020
Обережно пташиний грип Дата створення: 13:57 27.01.2020
Інформація про результати конкурсу Дата створення: 15:54 21.02.2018
Розміри адміністративного збору Дата створення: 13:19 05.02.2018
Реалізовано проекти Дата створення: 16:24 16.01.2018
12

Розробка веб-сайтів для органів місцевого самоврядування
Пропонуємо веб-платформи по створенню власного веб-сайту державним органам влади, органам місцевого самоврядування та державним установам
Gromada.org.ua, Rda.org.ua, Rayrada.org.ua, School.org.ua, Osv.org.ua

Логін: *

Пароль: *